Rendezvények
Koktélpartik
Egyik legkötetlenebb vendéglátási alkalom. Ajánljuk, ha kevés az idő, vagy szűk tér áll rendelkezésre. Könnyed, laza csevegéshez igazodva egyszerű, de annál látványosabb ételválasztékkal. Felszolgálók tálcák, tálakon hideg-meleg étvágyfalatokat, továbbá pezsgőt-koktélt, egyéb italokat kínálnak vendégeinek a rendezvény ideje alatt.
Büfé
Ajánljuk, ha az Ön rendezvénye nagyobb létszámú, több idő jut az étkezésre, s tágas tér áll rendelkezésre a büféasztalok elrendezésére, amelyről vendégei hideg – meleg ételekből szervírozhatnak kívánságuk szerint felszolgálóink segítségével. Az italokat italasztalról vagy tálcákról szolgáljuk fel, vagy koktélbárból (amelyet kívánság szerint telepítünk) kínáljuk. Állófogadása lehet ültetett is, itt büféasztalokról szervírozott ételekkel a vendégek helyet foglalnak, ahol a felszolgálók bekínálják az italt. Az asztalok és a terem megfelelő dekorációja nagyban hozzájárul a gasztronómiai élmények kiszélesítéséhez, ezenkívül segítséget nyújt fogadásának egyedi arculatát kialakítani, ami még emlékezetesebbé teszi vendégeinek ezt a napot.
Kerti parti
Általában a helyet jelöli az elnevezés, nem a formát. Lehet fogadás, koktélparti is. Látványkonyhával – Grill, nyárs, bogrács – kiegészítve. A rendezvény lebonyolítása az időjárás függvénye. Rossz idő esetén a vendégeknek biztosítani kell fedett részt, ahová bevonulhatnak. Ajánljuk a kertben kis partisátrak felállítását, vagy nagyobb létszám esetén sátorrendszer kialakítását.
Gálaétkezés
Ajánljuk bál jellegű rendezvényekre, ahol meghatározott menüsor kerül felszolgálásra. Ajánljuk olyan rendezvényekre, ahol a protokoll szigorú szabályai mérvadóak. Az exkluzív menüsor magas színvonalon kerül felszolgálásra. A szervírozás formáját Ön határozza meg (tányér- angol vagy -francia szerviz).
Esküvő
- All inkluzíve: Előnye, hogy előre kalkulálható az esküvői étkezés és italfogyasztás pontos költsége, mely tartalmazza a vendégvárást, vacsorát, éjféli étkezést és italfogyasztást.
- Esküvői étkezés: Vendégvárás, vacsora, esküvői étkezés
- Esküvői menüvacsora
Vendégvárás: Hideg-meleg ételek büférendszerben. Vacsora: Leves tálban (maximum 2féle); pörkölt tálban (maximum 2 féle, adagolva 1 féle) Sültek tálon (maximum 5 féle, adagolva 3 féle) Köretek 3 féle; saláta idénynek vagy igénynek megfelelően. Büfévacsora: Leves tálban felszolgálva, főételeket büféasztalról szervírozhatják vendégeik kívánságuk szerint felszolgálóink segítségével. Éjféli étkezés: Hideg vagy meleg ételek választéka is lehet, akár maradék hideg sültekkel is kiegészítve. - Italok: Korlátlan italfogyasztás esetén rostos és szénsavas üdítők, ásványvíz, szódavíz, fehér- rosé- és vörösborok, csapolt sör, kávét szolgálunk fel. Igény szerint röviditalokat is kínálunk, melyek elszámolása külön történik.
- Torta és sütemények: Az esküvői rendezvény szervezőinek kell biztosítani, igény esetén ezt is biztosítani tudjuk.